Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Sinds 2017 verzorgt Patrick Bosman de zakelijke markt voor Kaldi. Hij is er van overtuigd dat goede koffie op het werk voor steeds meer bedrijven een must is. Veel mensen drinken thuis ook steeds betere koffie en verwachten dat op het werk ook. Een goede kop koffie, espresso of cappuccino is het visitekaartje als je bezoek ontvangt en vaak het eerste wat je opvalt. Bedrijven kunnen zich met goede koffie dus positief onderscheiden!

De naam Kaldi is niet zomaar gekozen. Kaldi was lang geleden een geitenhoeder in Ethiopië. Op een zekere dag merkte hij dat zijn kudde niet was teruggekeerd naar huis. Toen hij op onderzoek uitging trof hij zijn altijd zo rustige geiten springend en dansen aan in een afgelegen weide met struiken. Kaldi zag dat zijn geiten aten van rode bessen die aan deze struiken hingen. Nieuwsgierig nam hij deze bessen mee naar huis en deelde ze met een abt van een naburig klooster. De abt experimenteerde met de bessen tot hij ze uiteindelijk droogde en er drankje van maakte. Dit was de eerste koffie!

Kaldi Zakelijk staat voor goede en eerlijke koffie met karakter en een uitstekende service. Wanneer een bedrijf op zoek is naar een nieuwe smaakbeleving van koffie valt de keuze vaak op Kaldi Zakelijk. Om die reden plaatsen we ook regelmatig een machine op proef. Uiteraard mét één van onze koffie melanges. Daarna blijft zo’n machine vrijwel altijd staan”, aldus de trotse eigenaar.

Inmiddels groeit Kaldi Zakelijk door naar een serieuze speler. De klanten bevinden zich in heel Nederland. We kunnen klanten volledig ontzorgen. Van onder andere koffiemachines, 13 verschillende koffies, diverse theemelanges en het onderhoud tot zelfs een volledige koffiemeubel, die in samenwerking met een interieurbouwer kan worden verzorgd.

“Wij richten ons met name op het MKB”, vertelt Patrick. “In dit segment vindt men het persoonlijke contact net als ons erg belangrijk. Wij investeren dus veel in de relatie met onze klanten en dat wordt gewaardeerd.”

Nieuwsgierig geworden en zin in écht lekkere koffie? Neem dan contact op!

 

Share our website